Lokalno enoprostorsko  prezračevanje

Naprave po dveh ceveh  sočasno dovajajo svež zrak v prostor in odvajajo iz njega izrabljen zrak, ali samo odvajajo porabljen zrak iz prostora. Običajno se uporabljajo za prezračevanje enega prostora. Zaradi pomanjkljivosti, kot so slabi izkoristki pri izmenjavi zraka in zaradi omejenega obsega delovanja (le nekaj kvadratnih metrov na posamezno enoto), se naprave z dovajanjem in oodvajenjem zraka v enem prostoru vgrajuje manj pogosto. 

Najpogosteje se za prezračevanje stanovanja uporablja kombinacija decentralnega sistema SEVi-160 skupaj z ventilatorji A80 ali A160 ki odvajajo porabljen zrak

Naprave, namenjene prezračevanju posameznih prostorov imajo samostojno krmiljenje, nekatere modele pa se lahko vključijo v decentralni sistem prezračevanja.

Modele A160 DUO, DUO MINI lahko upravljamo skupaj ali ločeno z decentralnim sistemom SEVi160 s krmilniki a SEC-20,SEC-RC ali SEC-TOUCH.
Modela SEVi Multi in A160 imata lasten krmilnik, model A80 pa lahko upravljate samostojno, ali pa s krmilnikom SEC-TOUCH.
Lokalni sistemi se uporabljajo  za prezračevanje posameznih, predvsem vlažnih prostorov – kuhinje, kopalnice, kleti, manjših prostorov v stanovanju, itd.

A80-FS-EC

A80FS-EC za preprečevanje vlage

A80FS-EC A80-FS-ECventilator s senzorjem vlage za učinkovito prezračevanje vlažnih prostorov, kot so kopalnica, stranišče, kuhinja ali klet.

Ima turbinski motor, ki  izmenja od 15-90 m³ zraka na uro (odvisno od kontrolne  plošče) in tako zagotavlja uravnoteženo razmerje svežega zraka in vlage v vaših prostorih. Različne možnosti nastavitev omogočajo individualno prilagojeno aktiviranje in trajanje delovanja. A80FS-EC upravlja in nadzira ena od dveh razpoložljivih kontrolnih plošč (60 ali 90m2/uro, lahko pa se ga uporablja tudi z navadnim stikalom. Turbina ventilatorja ustvari podtlak in tako učinkovito odstranjuje vlago iz prostora. Kot dodatek je možen tudi priključek s katerim lahko prezračujete do dva prostora  (v razmerju 1/3 do 2/3)

A80-FS-EC krmilniki

A80-SP-K60 Comfort nadzorna plošča do 60 m³/h

A80-SP-S90

Kontrolna plošča - KOMFORT krmilnik za nadzor ventilatorja  A80-FS-EC / neprekinjen pretok od 0 do 60 m³/uro, s časovno zakasnitvijo, s senzorjem vlage, intervalnim vklopom, zakasnitvijo vklopa, osnovnim (stalnim) in nastavljivim prezračevanjem.

SEVi naprave za lokalno prezračevanje

DEC-LOK-CEN
Decentralno prezračevanje
SEVI-160 rekuperatorji

SEVi-160- različni modeli naprav za decentraliziran sistem prezračevanja z vračanjem toplote. SEVi160 v različnih izvedbah (klet, podstrešje...)

centralno prezračevanje
Centralno prezračevanje

Centralni sistemi za prezračevanje poslovnih prostorov, večjih stanovanjskih objektov, novogradnje…

seventilation shop
SHOP

S klikom na "Trgovina" se preselite v trgovino (SHOP) za direkten nakup izdelkov